/* */

Büyük Buzağı Kulübesi Kızaklı Çit Sistemi İle



Ürün Detayları

Çift Renk ile ilgili; Buzağıları sıcaktan koruyan çift renkli tasarım.

Çit Sistemi : Paslanmayı önlemek için Elektro Statik Galvaniz işlemine tabi tutulmuştur. 20'ye 20 profilden imal edilmiştir. Floteks tarafından geliştirilen ve Türkiye' de benzeri bulunmayan yeni hareketli çit tasarımı, çitin gövdeye bağlı kelepçeler üzerinde ileri ve geri hareket ettirebilmesi esasına dayanmaktadır. Bu avantaj sayesinde buzağılar istenildiği an bir kişi ve tek hamle ile kolayca kulübeye kapatabilecektir ancak yine de yem ve suya rahatlıkla ulaşabilecektir.

Havalandırma ; Kulübenin arkası ve önünde sürekli açık , arkasında ise aç-kapa fonksiyonlu disk şeklinde 2 adet havalandırma mevcuttur.

Renk : Barınak ile yemlik-otluk-suluk üçlüsünün standart rengi boyalı beyazdır. Ancak talep durumunda farklı renkler de uygulanabilir.

Temizlik : Tek kişi tarafından yapılabilecek olan temizlik işleminde basınçlı yıkama makinelerinden tereddütsüzce yararlanılabilir. Ev tipi temizlik ve dezenfektan maddelerinin her türlüsü barınak temizliğinde kullanılabilir.

Hijyen : Barınakların dış ve özellikle de iç yüzeyinin son derece pürüzsüz yapısı mantar ve bakteri ürümesini engellemektedir.

Yemlik+Suluk+Otluk : Benzeri başka markada bulunmayan ve Floteks tarafından özel olarak geliştirilen ve kulübe gövdesi
ile aynı renk ve teknikle imal edilmiştir.

Aksesuarlar için tıklayınız.