/* */

HAKKIMIZDA



Floteks, 1977 yılında kurulmuş, 1983' ten beri Türkiye'nin rotasyonel kalıplama tekniği ile polietilen mamul üreten ilk, teknolojisi ve AR-GE kapasitesiyle de dünyadaki benzer firmalarla yarışabilecek tek kuruluşudur.

Otomotiv yan sanayi, taşıma sistemleri, hayvancılık ürünleri, müşteriye özel plastik ürünler ve altyapı sektörlerine sayısız ürün geliştirmiş olan Floteks, aynı zamanda 5 ile 50.000 litre aralığında polietilenden mamul yerüstü ve yer altı depoları üretmektedir.

Türkiye'de çeşitli sektörlere döner kalıplama teknolojisi ile plastik parçalar üreten bir firma olarak Floteks' in birincil tercih edilme nedeni, mühendislik ve tasarım becerisi ile üstün kalitesidir.

1998 yılından bu yana polietilen buzağı kulübeleri, suluklar, yemlikler, dezenfektanlar, çit sistemleri, biberonlar, süt kovası, yalama taşı, ve otluk aparat ürünlerini içeren geniş bir ürün yelpazesinin üretimini gerçekleştirmekte ve hayvancılık sektörüne hizmet etmektedir. Ürünlerimizin en önemli özelliği sert kullanım koşullarında, yapısı sayesinde darbe emici özelliğe sahip ve uzun ömürlüdür.

http://www.floteks.com.tr